skip to Main Content

Hogyan készül el a weboldal és mi a menete

Előzetes konzultáció

Amennyiben elnyerték tetszését munkáink kérjen árajánlatot online vagy telefonon. Online megkeresésére max. 24 órán belül válaszolunk. A kapcsolat menüpont alatt informálódhat telefonos elérhetőségünkről és az ügyfélszolgálat rendelkezésre állásáról

Árajánlatot kérek
Samus Total Theme Case Study

Domain név és tárhely ügyintézése

Az előzetesen egyeztetett és kiválasztott domain név regisztrációja elindul az Ön vagy a cége nevére. Felmérjük a készítendő weboldal tárhely igényét és a tárhelyszolgáltatást aktiváljuk. Önnek ezekkel kapcsolatban semmilyen teendője nincs, minden dokumentációt a rendelkezésére bocsátunk, az ügyintézés gyors és ingyenes!

Honlap tervezése, rendszer felépítése

Természetesen elsősorban az Ön igényeit és elképzelését figyelembe véve megtervezzük és kialakítjuk az elrendezést, a színvilágot, grafikai elemeket. Az Ön által megadott menüpontok, tartalmak és képek feltöltésre kerülnek. Ebben a fázisban megtörténnek az előzetes működési tesztek és szükséges rendszerbeállítások.

Construct Total Theme Case Study
Classy Total Theme Case Study

Megnyitás, átadás előtti megtekintés, egyeztetés, javítások

Ebben a fázisban már az utolsó simítások folynak, Ön itt már a weboldalt meg tudja tekinteni egy belépési jelszóval, de a nagyközönség felé még mindig zárva van. Konzultáció során megbeszéljük, hogy milyen teendők vannak még, mely részeken kell még esetleg módosítani.

Kész munka átadása, a weboldal nyitása a látogatók felé

Az előzetesen tesztelt, Ön által elfogadott és átnézett weboldal kész a nyitásra, gombnyomásra nyitható a látogatók felé.

Itt kezdődik a weboldala online élete!

Nouveau Total Theme Case Study

Kinyitott a weboldal, hogyan tovább?

A honlap küldetésétől függően eltérő lehet, hogy milyen feladatokat kell teljesítenie és milyen elvárásaink vannak  a keresőben való szereplésétől. Egyes típusoknál akár hónapokig sem szükséges frissíteni a tartalmat. Más típusoknál, például egy hírportálnál akár napi szinten is frissülhet a tartalom. Megbeszéljük a sikeres és eredményes működéshez az Önnek legmegfelelőbb tanácsokat és teendőket!

Érdeklődöm